Laura Bărbulescu
Autor Carte Dezvoltare Personală și Practicant Terapii Energetice

You can successfully be a devoted wife, an extraordinary mother, a successful entrepreneur – without forgeting to be happy!

Este însă foarte important să accepți că vindecarea emoțională este un pas foarte important în această călătorie! Acest pas poate însemna folosirea unei cărți de dezvoltare personală ca instrument sau accesarea terapiilor energetice!

BOOK

A book that captures women in their most abrupt moments of their lives!

THE STORY OF THE BOOK

Life is meant to be lived at it’s fullest, savored entirely and not just survived. We find ourselves on this earth to enjoy everything that surrounds us and not to struggle and complain.

Of course, not all days will be sunny, but we can create our own universe if we know how to correctly use the universal laws. Everything you think you can do and everything you desire is possible.

This book teaches you how to get exactly what you want from this life and enjoy it to its fullest. You already know all this, you just have to acknowledge them. It’s entirely up to you!

Are you ready to change your life and live it your way?

TESTIMONIALS

Terapie Energetică: Descoperă Puterea de a-ți Atinge Scopurile Personale

Atingerea scopului tău în viață nu ține doar de capacitatea ta de a învăța lucruri noi, de a te adapta sau de ceea ce faci în mod concret. Uneori, indiferent de eforturile tale, pare că nu reușești deloc să te apropii de acel nivel dorit, chiar și atunci când te chinui de ceva timp. Atunci devine evident că există o parte din tine, din mintea ta, care îți provoacă o stare de anxietate sau neputință, iar acest aspect te oprește din călătoria ta personală, indiferent cât de aproape simți că ești.

Fiecare dintre noi are dorințe și aspirații în viață. Uneori, acestea pot părea îndepărtate sau greu de atins, iar acest lucru poate crea o frustrare puternică. Cu toate acestea, există un mod prin care poți să-ți ajuți cu adevărat propria persoană să ajungi acolo unde îți dorești să fii. Nu există timp mai bun ca acum să ieși din mintea ta conștientă și să începi să explorezi lumea energiilor interioare și puterea pe care o deții în acestea.

Terapia energetică este un instrument puternic care te poate ajuta să-ți descoperi și să-ți deblochezi resursele interioare, astfel încât să poți evolua și să-ți atingi obiectivele personale. Această formă de terapie se bazează pe principiul că suntem ființe energetice și că energia noastră influențează tot ceea ce facem și trăim în viață. Prin urmare, prin lucrul cu energia noastră interioară, putem obține rezultate semnificative în planul personal și profesional.

Atunci când te afli într-un moment în care te simți blocat sau îți este dificil să faci alegerile corecte, terapia energetică îți oferă posibilitatea de a accesa și a elibera acele emoții negative sau gânduri limitative care îți sabotează progresul. Este important să înțelegi că tu ești cel care deține controlul asupra vieții tale și că ai puterea de a face schimbări pozitive acum.

Terapia energetică te învață să privești dintr-o altă perspectivă situațiile și obstacolele cu care te confrunți. Prin lucrul cu energia ta personală, vei învăța cum să-ți gestionezi emoțiile și să-ți reglezi stările mentale într-un mod echilibrat și benefic. Vei descoperi că există o mare nevoie de a fi conștient de propriile tale resurse și de a le folosi în mod adecvat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

În procesul terapeutic, vom colabora îndeaproape și te voi ghida în explorarea și înțelegerea energiilor tale interioare. Vei învăța tehnici și exerciții practice pentru a-ți îmbunătăți conexiunea cu propria ta energie și pentru a debloca și elibera emoții sau traume ascunse care te afectează în prezent. Prin această lucrare profundă și extrem de personală, vei putea să-ți eliberezi blocajele energetice și să-ți amplifici capacitatea de autorealizare.

Odată ce începi să lucrezi cu energia ta interioară, vei observa că nivelul tău de conștientizare și înțelegere a propriei tale ființe se va extinde. Vei deveni mai conectat la tine însuți și la resursele tale interioare, ceea ce îți va oferi o mai mare încredere și putere de acțiune în viață. Vei învăța să faci alegeri mai înțelepte și să acționezi dintr-un loc de armonie și echilibru interior.

Indiferent de ceea ce ți-ai propus să realizezi, terapia energetică te va ajuta să te apropii de nivelul pe care ți-l dorești în mod autentic. Este o călătorie personală fascinantă care îți permite să te descoperi pe tine însuți într-un mod nou și transformator.

Acum este momentul să îți asumi controlul asupra propriei tale vieți și să începi să explorezi puterea terapiei energetice. Fiecare pas pe care îl faci în această direcție te apropie mai mult de scopurile tale personale și găsirea sinelui autentic.

Ești pregătit să îți îmbrățișezi alegerea de a-ți ajuta propriul tău eu să evolueze și să prospere?

Terapia energetică îți oferă oportunitatea de a face acest pas și de a-ți explora potențialul nelimitat. Începe această călătorie transformatoare acum și descoperă puterea și echilibrul pe care le poți aduce în viața ta personală și profesională.

Ieși din minte și accesează-ți capacitatea de a atrage tot ce este mai bun în viața ta, din orice punct de vedere. Atinge cel mai înalt nivel de împlinire care există pentru tine, obține tot ceea ce îți dorești chiar acum!

Totul există deja în acest timp prezent, trebuie doar să alegi să îl descoperi și să faci parte din acest univers perfect. Ești mai aproape decât crezi, trebuie doar să alegi să investești timp în ceea ce îți dorești să obții și să ajungi la un nivel ridicat al propriei vibrații.

Are you ready to change your life and live it your way?

Ce spun clienții despre terapii

LauraBarbulescu.ro

A Debuted as a writer in May 2017 with her first book “Live it Your Way!”.