Ce este Faceliftingul Energetic?

Acest tip de terapie face parte din clasa de terapii Access Consciousness, alături de Terapia Bars. Faceliftingul energetic ajută la inversarea procesului de îmbătrânire a corpului și rejuvenarea feței. Terapia se face prin atingeri ușoare pe gât și față revigorând astfel celulele, și ajutându-le să revină la structura lor inițială, obținând ca rezultat rejuvenarea vizibilă.

Chiar și efectele gravitației asupra corpului sunt inversate, activându-se structura musculară, care se slăbește și își pierde din fermitate odată cu trecerea anilor. Totodată, procesul accelerează și crește capacitățile naturale de vindecare ale organismului uman, prin activarea mai multor energii specifice cu rezultate uimitoare asupra feței și corpului. Cu ajutorul acestei terapii, poți obține rejuvenare facială și dispariția semnelor de îmbătrânire de pe față și întregul corp fără chin, pastile, creme sau operații estetice chinuitoare și invazive.

Prin atingerea ușoară a anumitor puncte energetice specifice, situate pe față și pe gât, celulele corpului se reactivează,se refac și întineresc.

review mada facelift

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

BONUS: La prima ședință vei primi GRATUIT o serie de informații (în valoare de 150 lei) care să te ajute să îți faci reechilibrarea energetică chiar la tine acasă.

Cum funcționează Terapia de Facelift Energetic?

Atunci când ne privim în oglindă și ne judecăm aspectul, celulele rețin și blochează aceste judecăți (din punct de vedere energetic) pe fața și în corpul tău. O sesiune de Access Facelift oferă corpului șansa de a muta și transforma energiile limitative și prejudecățile pe care le-am adunat în corp, cap, pe piept și pe față prin ștergerea memoriei celulare a judecății respective.

Ca și în cazul terapiei Access Bars, ne eliberăm psihic de anumite convingeri limitative, credințe, puncte de vedere și atunci ne schimbăm în totalitate și corpul. Cu siguranță ai observat că în zilele în care ești fericit și plin de bucurie, radiezi, te simți mai ușor și ți se pare că arăți mai bine, mai tânăr. Iar atunci când ești stresat, frustrat, plin de gânduri parcă nimic nu îți vine bine, arăți mai bătrân cu 10 ani! Prin intermediul Access Facelift elimini toate energiile care provoacă îmbătrânirea și deblochezi celulele pentru refacerea naturală, astfel întinerind 😊

Deși pare incredibil, iată câteva dintre beneficiile Access Facelift:

 • Îmbunătățește luminozitatea feței,
 • Crește nivelul de relaxare
 • Reface elasticitatea pielii de pe față, gât și corp
 • Redă strălucirea părului
 • Accelerează procesul de ridicare al feselor și sânilor
 • Redă nivelul de entuziasm și energie
 • Îmbunătățește claritatea ochilor
 • Topește țesutul adipos
 • Susține stabilitatea danturii
 • Crește stima de sine și îmbunătățește relația cu tine, ajutându-te să te simți mai bine în pielea ta
 • Accelerează vindecarea și revenirea la poziția inițială în urmă unei semipareze
 • Accelerează vindecarea și recuperarea după o intervenție chirurgicală.

Cel mai important aspect al acetui tip de terapie energetică este că acționează și asupra cauzelor care stau la baza îmbătrânirii dar și al procesului de judecată, reușind astfel să îți îmbunătățești starea de spirit, modul de a acționa, comporamentul și aspectul fizic.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

BONUS: La prima ședință vei primi GRATUIT o serie de informații (în valoare de 150 lei) care să te ajute să îți faci reechilibrarea energetică chiar la tine acasă.

Cum acționează Faceliftingul Energetic?

Atunci când o persoană folosește o atingere vindecătoare asupra altei persoane, aceasta se poate schimba la nivel celular ajutând corpul să se auto-regenereze, să întinerească și să se vindece singur.

Știința a demostrat deja, prin intermediul multor studii, că atingerea încetinește ritmul cardiac și presiunea sangvină, îmbunătățește digestia și reduce nivelul hormonilor de stres (ex: cortizolul). Atingerea este deja o parte foarte importantă din viața unei persoane și lipsa acesteia poate crea probleme serioase emoționale, și automat și fizice.

Prima ședință durează în jur de 60-90 de minute, urmând că de la a doua sau a treia ședință timpul să se micșoreze, fiind mai puține blocaje de curățat, putând să ajungă chiar și la 30 de minute. Se recomandă calupuri de 10-20 ședințe. După 20 de ședințe rezultatele par a fi permanente!

Vrei să întinerești? Să arăți mai bine? Să te simți mai bine? Programează-te chiar acum la o ședința de Facelift Energetic!

certificat access facelift