Akashic Records – Realinierea Sufletului

Există nenumărate metode pentru a putea afla unde au apărut anumite blocaje în viața ta, indiferent că vorbim de blocaje în atragerea partenerului potrivit, bani, succes în carieră sau vacanțele acelea pe care ți le dorești. Poți descoperi aceste blocaje prin hipnoză, transe sau prin intermediul unei citiri ale Akashic Records (înregistrarile tale Akashice).

Ce înseamnă AKASHA?

Acest termen vine din limba veche sanskrită, și este strâns legat de eter, substanța primordială a vieții din care a luat naștere absolut tot ce există pe această lume. Reprezintă conștiința colectivă, mintea lui Dumnezeu. Este că o biblioteca imensă, dincolo de timp și spațiu, care conține toate informațiile, gândurile și vibrațiile energetice a fiecărei alegeri pe care ai făcut-o în această viață sau în viețile trecute. Ele pot fi accesate de către oricine în orice moment de cumpăna și îți pot dezvălui informații care să te ajute să evoluezi. Informațiile pe care le găsești aici pot apărea sub diferite forme, în funcție de simțurile principale ale celui care le citește: pot apărea sub formă de imagini, sentimente, text, sunete și trebuiesc traduse pentru a putea fi înțelese de gândirea noastră lineară.

Dimensiunile prezente aici sunt suprapuse una peste cealaltă, deoarece noi existăm în toate în același timp, trupul nostru fizic trăiește în dimensiunea a 3a, în timp ce mentalul și ego-ul reprezintă cea de a 4a dimensiune iar corpul de lumina sau ființa spirituală reprezintă dimensiunea a 5a. Deși Akasha nu este un loc fizic, un spațiu efectiv în care poți intră, creierul nostru are nevoie să îl vizualizeze într-un spațiu tridimensional pentru a înțelege că există și atunci fiecare cititor percepe acest spațiu diferit, unii îl văd exact că pe o bibliotecă, unii că pe răi sau simt că și cum ar păși în centrul Universului. Însă, informația în Univers este energie, vibrație și există peste tot la nivel cuantic, fără localizare.

Cum Accesăm Înregistrările Akashice

Dacă vrei să faci asta singur, ai nevoie de o inițiere pentru a înțelege cum funcționează și cum poți interpreta informațiile primite. Trebuie să permiți Sinelui Tău Înalt să treacă la conducere, să îți crești nivelul vibrațional așa încât să poți accesa fiecare nivel, să ști exact ce cauți și să ceri acea informație și să blochezi orice rezistență externă (așteptări, prejudecăți, subiectivitate, neîncredere sau nerăbdare), pentru a evita denaturarea informațiilor primite.

Sau, poți apela la un cititor al Înregistrărilor Akashice care au dezvoltat și practicat deja această tehnică și știu să interpreteze corect răspunsul pe care îl cauți. Această tehnică energetică se poate face chiar și la distanță, însă trebuie să îi comunici cititorului intenția ta, ce anume dorești să afli și să urmezi îndrumările sale. Unii practicieni văd efectiv imagini sau filme în care se derulează informațiile solicitate, în timp ce alții aud cuvinte, voci, indicații sau pur și simplu știu care este răspunsul, datorita unui simt dezvoltat al clar-cunoașterii.

Este un adevărat dar să putem vedea toate situațiile (fericite sau mai puțin fericite) și toate alegerile pe care le-am făcut care ne-au condus la existența noastră de astăzi. Prin interpretarea informațiilor regăsite în Înregistrările Akashice poți înțelege cauza și efectele unor alegeri făcute de tine, de care poate nici nu îți amintești, de acum câteva luni, ani, sau vieți… Nu suntem victime, ci suntem rezultatul propriilor noastre elegeri.

Care sunt principiile pe care se bazează această tehnică:

 • Suntem responsabili pentru toate alegerile făcute (conștient sau inconștient)
 • Noi suntem creatorii propriei existențe și experiențe
 • Nu suntem victime doar alegem să ne victimizăm
 • Totul este creat cu ajutorul liberului arbitru
 • Fiecare alegere și decizie creează efecte și consecințe la același nivel de vibrație ca și alegerea
 • Karma nu se șterge la finalul fiecărei vieți și persistă până când se face o nouă alegere
 • Nu există alegeri bune sau rele, mintea noastră le cataloghează astfel în funcție de ceea ce își dorește sufletul nostru comparativ cu ceea ce trăim
 • Nici o entitate energetică, eterică nu poate interveni pentru a elimina liberul arbitru
 • Avem puterea de a curăța orice influență negativă pe care o simțim asupra noastră
 • Energia urmează intenția, așa încât este suficient să devenim conștienți de influențele negative pentru a le curăța
 • Atunci când avem claritate în intenții și le conștientizăm, liberul arbitru lucrează la cote maxime

Contractele de Suflet

Tot în Akasha, ai acces și la toate contractele tale de suflet pe care le-ai „semnat” cu alte persoane în viața aceasta, sau în viețile trecute. Anumite contracte te pot împiedica să îți atingi adevăratul potențial în acest plan existențial. Cu ajutorul înregistrărilor Akashice, le poți accesa și poți șterge clauzele, incidențele care au efecte în viața ta prezentă pentru o mai bună evoluție a sufletului tău. De cele mai multe ori, persoanele foarte importante care ne-au fost părinți, copii, rude, parteneri, se regăsesc în jurul nostru în toate viețile pe care le trăim, dar sub alte forme de relații și de obicei reapar atunci când voi nu v-ați încheiat socotelile.

Atunci când un astfel de contract este redeschis, relația respectivă este posibil să îți facă rău, și atunci ștergerea clauzelor contractuale este cea mai ușoară cale de a vindeca acea relație și a merge mai departe pe calea cea mai benefică pentru amebele persoane.

Beneficiile Accesării Înregistrărilor Akashice

Atunci când accesezi acest tărâm poți să îți vezi viețile trecute sau posibilele viitoruri. Ca să fie clar, nu este un glob de cristal în care îți vezi viitorul 😊 , însă în funcție de dorințele tale și alegerile pe care le faci poți vedea care sunt variantele de viitor care te așteaptă DACĂ iei o decizie sau alta. Deoarece atunci când accesăm aceste înregistrări privim în cel mai înalt punct vibrațional al evenimentelor, răspunsurile pot veni pe căi mai puțin fizice și explicabile și mai mult simbolice.

După vizita Înregistrărilor Akashice poți experimenta o vindecare profundă a trupului și sufletului și o mai mare putere de înțelegere a tuturor situațiilor care te-au condus în prag de divorț, de exemplu.

diploma akashic records

Vrei și tu să afli ce alegeri ai făcut care au creat efecte nedorite în viața ta astăzi? Contactează-mă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed