Akashic Records – Realinierea Sufletului

Există nenumărate metode pentru a putea afla unde au apărut anumite blocaje în viața ta, indiferent că vorbim de blocaje în atragerea partenerului potrivit, bani, succes în carieră sau vacanțele acelea pe care ți le dorești. Poți descoperi aceste blocaje prin hipnoză, transe sau prin intermediul unei citiri ale Akashic Records (înregistrarile Akashice). Citirea înregistrărilor Akashice se poate face și la distanță!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

BONUS: vei primi GRATUIT o serie de informații (în valoare de 150 lei) care să te ajute să îți faci reechilibrarea energetică chiar la tine acasă.

Ce înseamnă AKASHA?

Acest termen vine din limba veche sanskrită, și este strâns legat de eter, substanța primordială a vieții din care a luat naștere absolut tot ce există pe această lume. Reprezintă conștiința colectivă, mintea lui Dumnezeu. Este că o biblioteca imensă, dincolo de timp și spațiu, care conține toate informațiile, gândurile și vibrațiile energetice a fiecărei alegeri pe care ai făcut-o în această viață sau în viețile trecute. Ele pot fi accesate de către oricine în orice moment de cumpăna și îți pot dezvălui informații care să te ajute să evoluezi. Informațiile pe care le găsești aici pot apărea sub diferite forme, în funcție de simțurile principale ale celui care le citește: pot apărea sub formă de imagini, sentimente, text, sunete și trebuiesc traduse pentru a putea fi înțelese de gândirea noastră lineară.

Dimensiunile prezente aici sunt suprapuse una peste cealaltă, deoarece noi existăm în toate în același timp, trupul nostru fizic trăiește în dimensiunea a 3a, în timp ce mentalul și ego-ul reprezintă cea de a 4a dimensiune iar corpul de lumina sau ființa spirituală reprezintă dimensiunea a 5a. Deși Akasha nu este un loc fizic, un spațiu efectiv în care poți intră, creierul nostru are nevoie să îl vizualizeze într-un spațiu tridimensional pentru a înțelege că există și atunci fiecare cititor percepe acest spațiu diferit, unii îl văd exact că pe o bibliotecă, unii că pe răi sau simt că și cum ar păși în centrul Universului. Însă, informația în Univers este energie, vibrație și există peste tot la nivel cuantic, fără localizare.

review cata akashic

Ce putem gasi in Registrele Akashice

Înregistrările Akashice, cunoscute și sub numele de „Cartea Vieții” sau „Arhivele Akashice”, se referă la o bază de date cosmică sau o bibliotecă energetică unde sunt stocate toate informațiile despre fiecare suflet, inclusiv trecut, prezent și potențiale viitoare. Aceste informații sunt stocate într-un plan energetic cunoscut sub numele de Akasha, care este considerat a fi intermediar între lumea fizică și cea spirituală.

Conceptul de Înregistrări Akashice este vechi și se regăsește în multe tradiții spirituale și religioase din întreaga lume. Deși nu există dovezi științifice directe ale existenței lor, multe persoane cred în aceste înregistrări și se bazează pe ele pentru vindecare spirituală, pentru a obține înțelepciune și pentru a înțelege mai bine drumul lor în viață.

Practicienii care afirmă că pot accesa Înregistrările Akashice spun că o fac într-o stare meditativă profundă sau printr-o conexiune divină. Ei cred că accesând aceste înregistrări pot oferi perspective și înțelepciuni valoroase pentru indivizi, ajutându-i să înțeleagă provocările vieții lor, karma, relațiile cu ceilalți și scopul lor spiritual.

Deși conceptul este fascinant pentru mulți, este important să se abordeze cu o minte deschisă, dar și cu scepticism sănătos. Ca și în cazul oricărei practici spirituale sau metafizice, este esențial să se evalueze informațiile și experiența personal și să se determine valoarea lor personală.

Cum Accesăm Înregistrările Akashice

Dacă vrei să faci asta singur, ai nevoie de o inițiere pentru a înțelege cum funcționează și cum poți interpreta informațiile primite. Trebuie să permiți Sinelui Tău Înalt să treacă la conducere, să îți crești nivelul vibrațional așa încât să poți accesa fiecare nivel, să ști exact ce cauți și să ceri acea informație și să blochezi orice rezistență externă (așteptări, prejudecăți, subiectivitate, neîncredere sau nerăbdare), pentru a evita denaturarea informațiilor primite.

Sau, poți apela la un cititor al Înregistrărilor Akashice care au dezvoltat și practicat deja această tehnică și știu să interpreteze corect răspunsul pe care îl cauți. Această tehnică energetică se poate face chiar și la distanță, însă trebuie să îi comunici cititorului intenția ta, ce anume dorești să afli și să urmezi îndrumările sale. Unii practicieni văd efectiv imagini sau filme în care se derulează informațiile solicitate, în timp ce alții aud cuvinte, voci, indicații sau pur și simplu știu care este răspunsul, datorita unui simt dezvoltat al clar-cunoașterii.

Este un adevărat dar să putem vedea toate situațiile (fericite sau mai puțin fericite) și toate alegerile pe care le-am făcut care ne-au condus la existența noastră de astăzi. Prin interpretarea informațiilor regăsite în Înregistrările Akashice poți înțelege cauza și efectele unor alegeri făcute de tine, de care poate nici nu îți amintești, de acum câteva luni, ani, sau vieți… Nu suntem victime, ci suntem rezultatul propriilor noastre elegeri.

Într-o sesiune de citire în registrele Akashice, se apelează la întrebări. Pregătirea și formularea clară a întrebărilor este esențială pentru a obține informații relevante și utile din Akasha. Când te apropii de a accesa înregistrările, e important să știi ce vrei să afli și să fii cât mai precis în formularea întrebărilor. Iată câteva exemple de întrebări specifice pe care cineva le-ar putea avea în minte atunci când accesează înregistrările Akashice:

1. Care este scopul principal pe care sufletul meu îl are în această viață?

2. Ce lecții karmice am adus cu mine în acest prezent?

3. Care sunt originile spirituale ale dificultăților mele de sănătate curente?

4. Există vreo traumă dintr-o viață anterioară care influențează relațiile mele umane în această viață?

5. Cum pot rezolva cele mai mari provocări în afaceri pe care le am acum?

6. Care au fost legăturile mele cu familia în viețile anterioare?

7. Ce am făcut în cea mai recentă viață anterioară înainte de această reincarnare?

8. Care sunt cele mai bune decizii pentru cariera mea, în lumina înregistrărilor Akashice?

9. Există vreun partener de suflet cu care sunt destinat să mă reîntâlnesc în această viață?

10. Ce pot învăța din relația mea actuală, din perspectiva înregistrărilor Akashice?

Este important să reții că, deși înregistrările Akashice pot oferi perspective și informații valoroase, ele nu ar trebui să înlocuiască judecata personală sau să fie singura sursă de ghidare în viață. Utilizarea lor ca instrument de introspecție și de înțelegere poate fi foarte valoroasă, dar deciziile de zi cu zi ar trebui să se bazeze pe o combinație de intuiție, rațiune și consiliere din diverse surse. O astfel de sesiune nu îți poate prezice viitorul! Sesiunea de citire în înregistrările akashice te poate ajuta să vezi posibile viitoruri în funcție de alegerile pe care le faci.

Mulți oameni sunt atât de fascinați de domeniul energiei, iar acest lucru îi poate face să considere că doar din akashic pot obține răspunsuri la toate problemele lor, sau că istoria neamului este singura vinovată pentru eșecul în afaceri, relațiile interumane toxice sau întâlnirile cu sufletele din jurul nostru. Este vital să înțelegi ca prezentul este nu doar karma, ci si suma tuturor alegerilor pe care le-ai facut pana in acest moment, in toate vietile, timpurile si dimensiunile in care ai trait in trecut. De aceea este bine sa folosesti aceste inregistrari in akashic precum un ghid si prin accesarea lor sa stergi traumele, sa cureti karmele sau contractele cu sufletele din jurul tau pentru a iti permite sa lasi in urma trecutul si sa privesti cu incredere spre ce urmeaza.

review nicoleta akashic

Care sunt principiile pe care se bazează această tehnică:

 • Suntem responsabili pentru toate alegerile făcute (conștient sau inconștient)
 • Noi suntem creatorii propriei existențe și experiențe
 • Nu suntem victime doar alegem să ne victimizăm
 • Totul este creat cu ajutorul liberului arbitru
 • Fiecare alegere și decizie creează efecte și consecințe la același nivel de vibrație ca și alegerea
 • Karma nu se șterge la finalul fiecărei vieți și persistă până când se face o nouă alegere
 • Nu există alegeri bune sau rele, mintea noastră le cataloghează astfel în funcție de ceea ce își dorește sufletul nostru comparativ cu ceea ce trăim
 • Nici o entitate energetică, eterică nu poate interveni pentru a elimina liberul arbitru
 • Avem puterea de a curăța orice influență negativă pe care o simțim asupra noastră
 • Energia urmează intenția, așa încât este suficient să devenim conștienți de influențele negative pentru a le curăța
 • Atunci când avem claritate în intenții și le conștientizăm, liberul arbitru lucrează la cote maxime

review miha akashic

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

BONUS: vei primi GRATUIT o serie de informații (în valoare de 150 lei) care să te ajute să îți faci reechilibrarea energetică chiar la tine acasă.

Contractele de Suflet

Tot în Akasha, ai acces și la toate contractele tale de suflet pe care le-ai „semnat” cu diferite persoane în viața aceasta, sau în viețile trecute. Anumite contracte te pot împiedica să îți atingi adevăratul potențial în acest plan existențial. Cu ajutorul înregistrărilor Akashice, le poți accesa și poți șterge clauzele, incidențele care au efecte în viața ta prezentă pentru o mai bună evoluție a sufletului tău. De cele mai multe ori, persoanele foarte importante care ne-au fost părinți, copii, rude, parteneri, se regăsesc în jurul nostru în toate viețile pe care le trăim, dar sub alte forme de relații și de obicei reapar atunci când voi nu v-ați încheiat socotelile. Îți ești dator ție și tuturor sufletelor din jurul tău pentru a curăța aceste relații!

Atunci când un astfel de contract este redeschis, relația respectivă este posibil să îți facă rău, și atunci ștergerea clauzelor contractuale este cea mai ușoară cale de a vindeca acea relație și a merge mai departe pe calea cea mai benefică pentru toți oamenii implicați.

Beneficiile Accesării Înregistrărilor Akashice

Atunci când accesezi acest tărâm poți să îți vezi viețile trecute sau posibilele viitoruri. Ca să fie clar, nu este un glob de cristal în care îți vezi viitorul 🙂 , însă în funcție de dorințele tale și alegerile pe care le faci poți vedea care sunt variantele de viitor care te așteaptă DACĂ iei o decizie sau alta. Deoarece atunci când accesăm aceste înregistrări privim în cel mai înalt punct vibrațional al evenimentelor, răspunsurile pot veni pe căi mai puțin fizice și explicabile și mai mult simbolice.

După vizita Înregistrărilor Akashice poți experimenta o vindecare profundă a trupului și sufletului și o mai mare putere de înțelegere a tuturor situațiilor care te-au condus în prag de divorț, de exemplu. Citirea în aceste înregistrări din akashic te poate ajuta să intri în contact cu adevăratul tău sine într-un timp foarte scurt, să vezi ce acțiune a creat consecința care te supără acum sau de ce o anumită persoană pare că nu îți dă pace. Este atât de simplu să trăiești conform cu ceea ce ți-ai dorit vreodată, atunci când elimini toate piedicile!

diploma akashic records

Vrei și tu să afli ce alegeri ai făcut care au creat efecte nedorite în viața ta astăzi? Contactează-mă acum!