Terapia Access Bars – Ce este și cum te poate ajuta?

În anii `90 Dr. Dain Heer și Gary Douglas au dezvoltat, în cadrul sistemului Access Consciusness, terapia Access Bars. Această terapie presupune atingerea ușoară a unor puncte energetice specifice și rularea energiei prin ele pentru a crea liniște, seninătate, claritate, prosperitate, abundență, creativitate și multe altele – în funcție de dorința și intenția ta, dar și de punctele de vedere pe care le-ai acumulat în decursul vieții tale în cele 32 de puncte (denumite si bare – de aici și numele de Bars).

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

BONUS: La prima ședință de Bars vei primi GRATUIT o serie de informații (în valoare de 150 lei) care să te ajute să îți faci reechilibrarea energetică chiar la tine acasă.

Ce reprezintă Terapia Access Bars?

Terapia Access Bars este un proces energetic pentru corp, minte și suflet, care conține 32 de puncte de energie (puncte energetice) care sunt situate pe cap. Atunci când acestea sunt atinse ușor, încep să ruleze energie ștergând toate punctele de vedere preluate de la familie, prieteni, cunoștințe sau din vieți anterioare. Astfel, prin acest proces se eliberează limitările legate de diferite aspecte ale vieții noastre. Toate emoțiile, gândurile, ideile, sentimentele, credințele sau deciziile preluate sunt fixate pe aceste puncte solidificând această energie și limitându-ne capatitatea de a crea sau aduce ceva nou în viețile noastre.

Activând barele (prin rularea acestora) dizlocam energia stocată și ștergem programele limitative cu privire la toate aspectele vieții noastre, de la sănătate până la bani, chiar și pace. Este exact ca și cum am resofta un calculator, ștergând toate fișierele inutile. Barele stochează aceste fișiere pe care le-am adunat în decursul vieții acesteia și a celor precedente, care conțin idei, credințe, gânduri, programe și pe care le-am rulat continuu. În timpul unei ședințe de bars prin eliberarea energiei sunt eliminate astfel de fișiere și permit deblocarea capacității noastre de a schimba orice aspect ne dorim din viața noastră.

Ce se întâmplă la o ședință de Access Bars?

Atunci când începem să rulăm barele, creierul își încetinește activitatea făcând posibilă curățarea sistemelor de credințe, a șabloanelor de gândire și a punctelor de vedere care ne-au influențat comportamentul și viața pe care o avem azi. Fiecare persoană resimte diferit efectele acestui proces, unii simțind furnicături, căldură, fiori, spasme, alții pot vedea imagini sau culori, în timp ce alții simt o relaxare profundă și pot chiar adormi în timpul ședinței. La finalul sesiunii, în cele mai multe cazuri, se resimte un sentiment de bucurie și pace. Însă, fiecare sesiune este diferită de fiecare dată.

Avantajul acestui tip de terapie energetică este că e recomandată oricui, chiar și copiilor, sau femeilor însărcinate. Se recomandă 1-2 sesiuni de Access Bars pe săptămâna pentru a integra mai bine și a observa schimbări rapide în viața ta, însă pot fi efectuate chiar și 1 pe lună. Urmând acest „tratamet” vei deveni mai prezent în propria ta viață și nu vei mai proiecta experiențele din trecut în planurile tale de viitor. Rulând barele poți schimba posibilitățile din viitor, poți face loc în viața ta pentru ceea ce îți dorești de fapt.

review anca bars

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

BONUS: La prima ședință de Bars vei primi GRATUIT o serie de informații (în valoare de 150 lei) care să te ajute să îți faci reechilibrarea energetică chiar la tine acasă.

Beneficiile Access Bars

Terapia Access Bars este menită să te scoată de pe pilotul automat și să te ajute să evadezi din cursa hamsterului, în care majoritatea oamenilor se află, conectandu-te cu adevăratul tău EU. Astfel vei fi mai prezent în propria ta viață și vei deveni mai conștient de ce faci și ceea ce alegi să faci, să vezi ce te blochează și te împiedică să trăiești exact așa cum vrei tu!

În timpul ședinței de bars, beneficiază de curățare atât clientul care primește bars, cât și practicianul care oferă. Tot ceea ce se eliberează de la unul dintre ei, se eliberează și la celălalt. Curățarea acestor energii oferă ușurință în corp și relaxare. La fiecare sesiune de bars se eliberează din ce în ce mai mult, procesul devenind mai dinamic.

review adi bars

Ce poți experimenta după o sesiune de Access Bars:
  • Ușurință și relaxare
  • Bucurie
  • Pace și liniște
  • O stare de prezență și conștientizare în toate domeniile vieții
  • O stare de sănătate mai bună
  • Vindecare
  • Mai multă energie
  • Înlăturarea tendinței de a judeca pe alții și pe tine însuți
  • Alegeri făcute conștient

Când este recomandat să faci Access Bars?

Oricând simți că ceva este în neregulă în viață, indiferent că este vorba de carieră, relații, sănătate sau pur și simplu te simți obosit și stresat. Schimbările sunt rapide și chiar miraculoase. Bars are efecte benefice în tulburări de somn, afecțiuni fizice, supărări, depresie, anxietate, dificultăți în exprimare și vorbire, impotență, frigiditate, stres post-traumatic, autism, dificultăți de învățare, oboseală cronică, lipsa banilor, obezitate, lipsa dorinței de viață, relații dificile, înainte și după intervenții chirurgicale, în timpul sarcinii, tulburări psihice sau blocaje emoționale, și multe, multe altele! Acest tip de terapie are efecte benefice asupra corpului, fiind o tehnică de eliberare a creierului de credințe și programe limitative care provoacă stres, anxietate, tulburări de somn, dureri de cap sau blocaje fizice, legate de creativitate sau sexualitate. Atunci când aceste bare sunt atinse, corpul începe să simtă eliberarea stresului pe care i l-a transmis creierului, permițând ca în urma a 10 sesiuni să ai parte de o eliberare completă. Această tehnică îți permite să schimbi tot ceea ce nu îți aparține.

Atunci când aceste bare sunt rulate, se eliberează orice încărcătură energetică care ne afectează creierul, viața și corpul, putând ca și un computer devirusat să funcționezi mai ușor, cu o viteză mai mare și la o capacitate optimă. Mintea devine mai liniștită, având mai multă claritate și apare un sentiment de pace și descoperirea de noi posibilități. Astfel, viața începe să pară mai ușoară, mai plăcută și vei începe să experimentezi schimbări profunde precum eliberarea blocajelor, depășirea mai ușoară a obstacolelor, problemelor și eliberearea stresului, iar lista poate continua.

review elena bars

Tu ești pregătit să îți schimbi viața? Contactează-mă acum pentru a programa o sesiune de Bars!

practitioner access bars

61 de comentarii.