Niciun comentariu

Explorarea terapiei energetice Akashic Records: Beneficii și impact

Akashic Records

În societatea noastră tot mai orientată spre spiritualitate și auto-dezvoltare, terapia energetică a devenit o metodă preferată pentru vindecare și evoluție personală. Unul dintre cele mai fascinante și profunde tipuri de terapie energetică este Akashic Records.

Akashic Records, sau „Arhivele Akashice”, reprezintă o bază de date cosmică care înregistrează fiecare gând, emoție, acțiune și eveniment din viața oricărui suflet din existență. Aceste înregistrări sunt stocate într-un câmp energetic numit Akasha, care dăinuie in univers.

Ce este terapia energetică Akashic Records?

Terapia energetică Akashic Records este un proces prin care un practician antrenat accesează și interpretează înregistrările Akashice ale unui individ pentru a ajuta la vindecarea rănilor spirituale, emoționale și chiar fizice. Astfel, aceasta abordează problemele de la rădăcină, pe nivelul sufletului.

Beneficiile terapiei energetice Akashic Records

  1. Claritate și Înțelegere: Prin accesarea Arhivelor Akashice, putem înțelege motivele profunde ale comportamentelor noastre, obiceiurilor sau relațiilor. Această înțelegere aduce claritate și ajută la luarea deciziilor care ne sprijină evoluția spirituală.
  2. Vindecare la Nivel Profund: Terapia energetică Akashic Records poate facilita vindecarea rănilor vechi și profunde, care adesea rămân ascunse în subconștient. Prin rezolvarea acestor probleme la nivel de suflet, se poate obține vindecare la nivel emoțional, mental și chiar fizic.
  3. Eliberarea Blocajelor Energetice: Prin terapia Akashic Records, putem identifica și elibera blocajele energetice care ne împiedică să ne atingem potențialul deplin. Acest lucru poate conduce la îmbunătățirea relațiilor, a carierei și a stării generale de bine.
  4. Evoluție Spirituală: Arhivele Akashice pot dezvălui lecții karmice și scopul vieții noastre, facilitând evoluția spirituală. Ele ne permit să învățăm din trecut și să ne aliniem mai bine cu drumul nostru spiritual.

Cum funcționează terapia energetică Akashic Records?

A ajunge la Arhivele Akashice nu este o sarcină ușoară și necesită ajutorul unui practicant experimentat. Procesul începe cu o meditație sau rugăciune destinată să deschidă căile spre Akasha. În timpul acestei faze, practicantul poate primi informații sub formă de imagini, sentimente sau cuvinte.

Odată ce se realizează conexiunea, practicantul poate începe să exploreze înregistrările, caută răspunsuri la întrebări sau clarifică probleme specifice. Deși este posibil să întâmpinăm amintiri dureroase sau traume vechi, procesul este în general unul de vindecare și eliberare.

Care sunt pașii spre vindecare?

1. Identificarea problemelor: Practicantul începe prin a identifica problemele sau blocajele care necesită vindecare, bazându-se pe informațiile furnizate de client și pe înregistrările Akashic.

2. Explorarea cauzei: Odată identificate problemele, se poate explora cauza de bază în Arhivele Akashice. Acest lucru poate include investigarea vieților trecute, înțelegerea lecțiilor karmice și descoperirea modelelor repetitive.

3. Vindecarea și eliberarea: După identificarea și înțelegerea problemei, începe procesul de vindecare. Acesta poate implica rugăciuni, afirmări, meditații sau alte tehnici energetice pentru a elibera blocajele și a facilita vindecarea.

4. Integrarea și evoluția: Ultimul pas este integrarea învățăturilor și a schimbărilor în viața de zi cu zi. Acest lucru poate include modificarea comportamentelor sau gândurilor, stabilirea de noi obiective sau crearea de noi modele de viață.

Este terapia energetică Akashic Records potrivită pentru mine?

Dacă te simți blocat în viață, dacă te lupți cu probleme emoționale persistente, sau dacă pur și simplu simți o dorință de a înțelege mai bine scopul tău în viață, terapia energetică Akashic Records poate fi potrivită pentru tine. Este o modalitate de a explora sufletul la un nivel profund, oferind claritate și înțelegere care pot duce la vindecare și transformare.

Cu toate acestea, este esențial să ții cont de faptul că terapia Akashic Records este o călătorie spirituală profundă și poate aduce la suprafață amintiri și emoții dureroase. Pentru aceasta, este vital să lucrezi cu un practicant experimentat și de încredere, care poate ghida cu blândețe procesul de vindecare.

Concluzie

Terapia energetică Akashic Records este un instrument puternic de vindecare și transformare personală. În timp ce este important să lucrați cu un practicant experimentat și de încredere, beneficile pot fi profunde și de lungă durată. Nu numai că poate ajuta la vindecarea rănilor vechi, dar ne poate permite și să înțelegem mai bine cine suntem, de unde venim și unde ne îndreptăm în călătoria noastră spirituală. Acest tip de terapie ne ajută să ne conectăm la un nivel mai adânc cu noi înșine și cu Universul, deschizând calea către o viață mai împlinită și echilibrată.  Akashic Records oferă oportunități unice de auto-cunoaștere și de vindecare, permitându-ne să ne conectăm mai profund cu esența noastră și cu universul. Prin această conexiune, putem începe să trăim o viață mai împlinită, aliniată cu adevărul și scopul nostru interior.

Programează acum o sedinta! (se poate face si la distanta aceasta terapie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI: