Niciun comentariu

Terapiile Energetice în Timpul Sarcinii: Beneficii pentru Mamă și Copil

Ești curioasă să afli cum terapia Access Bars și curățările karmice prin înregistrările Akashice pot influența pozitiv sarcina? Acest articol îți va oferi o perspectivă clară și ușor de înțeles despre aceste practici fascinante.

Ce sunt Access Bars?

Access Bars este o terapie energetică ce implică atingerea ușoară a 32 de puncte pe cap. Aceste puncte, numite „bare”, sunt legate de diferite aspecte ale vieții, cum ar fi sănătatea, controlul, creativitatea, comunicarea și multe altele. Prin stimularea acestor puncte, se poate elibera stresul, blocajele emoționale și mentale, facilitând astfel un flux mai bun de energie.

Beneficiile Access Bars în Timpul Sarcinii

 1. Reducerea Stresului și Anxietății: Sarcina poate fi o perioadă stresantă. Access Bars ajută la calmarea minții și la reducerea anxietății, oferind o stare de bine și relaxare.
 2. Îmbunătățirea Somnului: Multe femei însărcinate se confruntă cu probleme de somn. Prin echilibrarea energiilor, Access Bars poate contribui la un somn mai odihnitor.
 3. Creșterea Energiei: Epuizarea este comună în sarcină. Terapia poate revitaliza corpul și mintea, oferind mai multă energie pentru activitățile zilnice.
 4. Conexiune Emoțională: Prin eliberarea blocajelor emoționale, se poate crea o legătură mai profundă între mamă și copilul nenăscut.

Curățările Karmice prin Înregistrările Akashice

Înregistrările Akashice sunt considerate a fi o bibliotecă energetică a sufletului, conținând toate experiențele, gândurile, cuvintele și acțiunile din trecut, prezent și viitor. Curățarea karmică în timpul sarcinii poate avea mai multe beneficii:

 1. Eliberarea Patternurilor Negative: Prin accesarea înregistrărilor akashice, se pot identifica și elibera patternurile karmice negative care ar putea influența negativ sarcina.
 2. Armonizarea Relațiilor: Curățările karmice pot ajuta la rezolvarea conflictelor nerezolvate din trecut, promovând armonia în relațiile actuale.
 3. Înțelegerea Profundă a Sarcinii: Această practică poate oferi perspective spirituale asupra sarcinii, ajutând mama să înțeleagă și să accepte provocările și schimbările care apar.

Impactul asupra Copilului

 1. Mediu Emoțional Pozitiv: Un mediu liniștit și pozitiv în timpul sarcinii poate influența dezvoltarea emoțională a copilului.
 2. Reducerea Stresului Transgenerațional: Prin curățările karmice, se poate reduce transmiterea stresului și a traumelor de la mamă la copil.
 3. Legătură Spirituală: Aceste practici pot crea o legătură spirituală profundă între mamă și copil, chiar înainte de naștere.

Concluzie

Terapia Access Bars și curățările karmice prin înregistrările akashice pot oferi multe beneficii atât pentru tine, ca viitoare mamă, cât și pentru copilul tău. Aceste practici nu numai că te ajută să te relaxezi și să te echilibrezi pe parcursul sarcinii, dar pot și crea un mediu mai armonios pentru dezvoltarea copilului tău.

Considerații de Siguranță și Recomandări

Înainte de a încerca orice terapie nouă, este esențial să consulți un medic sau un specialist în sănătatea maternă. Deși Access Bars și curățările karmice sunt considerate sigure, fiecare sarcină este unică, și este important să te asiguri că aceste practici sunt potrivite pentru tine.

Cum să Începi

Dacă ești interesată de aceste practici, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

 1. Caută un Practician Certificat: Asigură-te că alegi un practician cu experiență și calificări în terapia Access Bars și/sau în lectura înregistrărilor akashice. Te poți programa aici!
 2. Setează-ți Intențiile: Clarifică ce vrei să obții din aceste sesiuni. Fie că este vorba de reducerea stresului, vindecarea emoțională sau pur și simplu explorarea unei noi experiențe spirituale.
 3. Fii Deschisă și Receptivă: Aceste practici funcționează cel mai bine când ești deschisă și receptivă la experiență.
 4. Monitorizează-ți Reacțiile: Fii atentă la modul în care reacționează corpul și mintea ta după sesiuni. Acest lucru te va ajuta să înțelegi mai bine beneficiile pe care le primești.

Terapia Access Bars și curățările karmice prin înregistrările akashice pot fi un mod minunat de a îmbunătăți experiența sarcinii, oferind beneficii atât pentru tine, cât și pentru copilul tău. Aceste practici pot aduce liniște, echilibru și o perspectivă spirituală profundă asupra unei perioade de transformare extraordinară în viața ta.

Sper că acest articol ți-a oferit o perspectivă valoroasă asupra acestor practici unice și că vei explora cu curiozitate și deschidere beneficiile pe care le pot aduce. Îți doresc o călătorie plină de sănătate și fericire pe parcursul sarcinii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI: